fbpx

Betalning & Priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms. Du betalar enkelt och smidigt med Klarna.

Leveranser & Returer

Leverans
Fri frakt för leveranser inom Sverige. Vid leverans till utlandet kontakta oss. Leverans inom 14 dagar till närmsta utlämningsställe.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 14 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Retur

Returer sker på din egen bekostnad förutom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning.  Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss.  Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess  egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en  summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms  från fall till fall.

Reklamation
Har du fått en skadad produkt i din leverans kontaktad du oss via info@purewell.se, vi återkommer så fort vi kan med vidare information och instruktion om hur du går tillväga.  

Returer/reklamation skickas till:
info@purewell.se
Med adress:
Röforsvägen 9
695 72 Röfors
Sverige

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar  från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning  godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du  har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Purewell AB (publ) Endurovägen 9 695 72 Röfors Org.nr 559214-3969 Tel 0584-52233 Mejl info@purwell.se

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.